Ο Παραγωγός: Φίλιππος Νιφόρας

Γομοστό Αχαΐας
01/04/2016
Το Μέλι μας
01/04/2016

Ο Παραγωγός: Φίλιππος Νιφόρας

Ο Φίλιππος Νιφόρας γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μαρούσι Αττικής. Η αγάπη του για τη φύση τον οδήγησε να εγκαταλείψει από μικρός την πόλη και να κατοικήσει μόνιμα στο χωριό από το οποίο κατάγεται, το Γομοστό Αχαΐας.

Στην ηλικία των 27 χρόνων, και μετά από μία επιτυχημένη παρακολούθηση πολύωρων σεμιναρίων, κάνει τα πρώτα βήματα στο χώρο της μελισσοκομίας. Εξοπλισμένος με βασικές γνώσεις, όρεξη, αγάπη και περιέργεια γι’ αυτή την επιστήμη, αποκτάει τα πρώτα του μελίσσια και το δέσιμο έγινε μόνιμο.

Έξι χρόνια μετά βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να είναι επαγγελματίας μελισσοκόμος και ευγνώμων που ζει και εργάζεται με τη μέλισσα.

Λάθη έγιναν πολλά, αντιξοότητες πολλές, μα η αγάπη για τη μέλισσα και η υποστήριξη της οικογένειας και των φίλων τα ξεπέρασε όλα.

Στόχος του είναι τα αγνά μελισσοκομικά προϊόντα να θωρακίζουν τον ανθρώπινο οργανισμό και να φέρνουν σε επαφή όσο το δυνατόν πιο πολύ γίνεται τον άνθρωπο με τη φύση. Η κοινωνία των μελισσών είναι από τις οργανωμένες στον πλανήτη μας, η αλληλεγγύη και η αυτοθυσία αποτελούν καθημερινότητά τους. Στο χέρι μας είναι να παραδειγματιστούμε και αν τα καταφέρουμε ελάχιστα η διαφορά θα είναι τεράστια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

I am not a robot *